De overkant is niet ver weg

Wat u ook in uw Microsoft Business Applicatie stopt, uiteindelijk bewijst de output het succes van uw bedrijfs-kritische oplossing. Dan blijkt of data wordt omgezet in helder opgemaakte documenten, of die documenten efficiënt worden gedistribueerd en ook nog eens handig gearchiveerd. 

De Output managemen-specialisten van August Bridge maken u het sluitstuk van die intergrale bedrijfsapplicatie tot een prachtig succes. Stel u voor dat u aan de over van een rivier staat en verlangend naar de overkant kijkt. Zo dichtbij is dat sluitstuk. Bouw met ons een brug en u bent er. 

Wat leveren we?

We zijn er voor alle bedrijven en organisaties die met Dynamics 365 werken en die willen dat input leidt tot output. Hoe bijzonder of uniek uw onderneming of branche ook is: wij worden er niet nerveus van. We stroopten onze mouwen al op voor tal van ondernemingen in allerlei branches.

Voor wie presteren we?

We zijn er voor alle bedrijven en organisaties die met Dynamics 365 werken en die willen dat input leidt tot output. Hoe bijzonder of uniek uw onderneming of branche ook is: wij worden er niet nerveus van. We stroopten onze mouwen al op voor tal van ondernemingen in allerlei branches.

Hoe doen we het?

We zijn bovenal adviseur. We bieden u onze kennis en ervaring op het gebied van Dynamics 365, van bedrijfsprocessen en van output. En we zetten onze expertise in voor uw specifieke situatie en wensen. We houden niet van wielen uitvinden die al lang bestaan en dus leunen we graag op best practices. De praktijk wint het nog altijd van de theorie, nietwaar?

Nieuws

Wie zijn we?

Wij zijn August Bridge, adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van Dynamics 365 in het algemeen en output management in het bijzonder. We staan met één been in de wereld van IT en met het andere in die van bedrijfsprocessen van ondernemingen en organisaties. Zo ontdekten we dat die twee werelden zo verschillend niet zijn. Want we treffen overal mensen van vlees en bloed aan. Mensen, die graag werk doen waarbij ze wat moois voor elkaar krijgen. Mensen zoals wijzelf..

Wat doen we niet?

We vallen u niet lastig met opgeblazen verhalen over de digital transformation en over hoe lastig het is om uw data uit de cloud te moeten plukken. We gaan u ook niet wijsmaken dat het een piece of cake is. Want dat is het niet. Uw anders-dan-anders IT-architectuur, uw unieke bedrijfsstructuur, processen die van entiteit tot entiteit verschillen – juist als het gaat om het beheer van de output wordt duidelijk dat standaard zo nu en dan toch niet zo standaard is. Wat we trouwens ook niet doen: daarover zeuren. Integendeel. Hoe ingewikkelder, hoe leuker.

Connect

Bezoekadres

Stationsplein 105
5211 BM ’s-Hertogenbosch

Postadres

Parcivalring 51
5221 LA ’s-Hertogenbosch

Neem contact met ons op

voor een goed gesprek over uw bedrijf, uw bedrijfsprocessen en uw gewenste output.

August Bridge © 2020 PRIVACY TERMS & CONDITIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published.